Autoruiten Blinderen of Tinten met Autoraamfolie

Autoruiten Blinderen of Tinten

Wij kunnen de ramen van uw auto professioneel blinderen met een hoogwaardige kwaliteit raamfolie. De raamfolies zijn in verschillende tinten leverbaar.

Behalve dat het blinderen van uw autoruiten er chique uitziet heeft het nog een aantal andere positieve effecten. De belangrijkste is wellicht dat u minder last heeft van de zon. Zowel hinderlijk zonlicht als de warmte in de auto nemen af. Het UV-filter in de folie beschermt uw interieur ook tegen zonlicht waardoor het interieur minder snel zal verkleuren.

Een ander voordeel is dat onze polyester folies glasscherven bij elkaar houden. Dat is veiliger in het geval van een ongeluk en bovendien ook inbraakwerend.

Wanneer u uw autoruiten door ons laat blinderen bent u verzekerd van het gebruik van:

  • Hoogwaardige kwaliteit folie
  • Professioneel en super strak aangebracht
  • Wettelijk toegestane folie/blindering
  • De laagste prijzen

Uw voorruit mag wettelijk gezien niet worden voorzien van een blinderende folie. Het lichtverlies van de voorruit mag, in vergelijking met helder glas, namelijk niet meer dan 25% bedragen. Aangezien de meeste ruiten al van zichzelf getint zijn zou een folie de lichtdoorlatendheid teveel beperken.

Voor de zijruiten van de voorportieren geldt een norm van 30% lichtverlies.
Voor de (portier)ruiten achter en de achterruit zijn er geen normen mits u maar over een rechterbuitenspiegel beschikt.

De prijs / kosten voor het blinderen of tinten van uw autoruiten

De prijs voor het blinderen van uw autoruiten is afhankelijk van uw wensen en uw type auto. Wilt u graag uw autoruiten blinderen voor de chique en stoere uitstraling? Dan heeft u net een ander type ruitfolie nodig dan wanneer u gaat voor zon- en warmtewerend. Ook het type van de auto is bepalend voor de prijs, evenals het aantal ruiten dat u wilt laten blinderen.

AUTOMOBIELGLAS informeert u graag over de mogelijkheden en kosten. Neemt u gerust even contact met ons op.