Achterruit vervangen bij Automobielglas

Achterruit vervangen bij Automobielglas, u kunt bij ons terecht met elk type autoruitschade. Wij repareren of vervangen elke ruit, ongeacht het merk en model.

Het repareren van uw ruitschade is altijd ons eerste uitgangspunt. Dat is beter voor het milieu, is goedkoper en sneller dan vervangen. Helaas behoort dit bij een beschadiging van de achterruit niet tot de mogelijkheden. Een achterruit moet altijd vervangen worden in tegenstelling tot een beschadigde voorruit die veelal nog kan worden gerepareerd. Een achterruit bestaat namelijk uit gehard glas wat direct versplintert bij beschadiging.

Wij gebruiken alleen glas dat gelijkwaardig is aan de originele fabriekskwaliteit (Quality-Matching). Automobielglas vervangt uw achterruit snel en vakkundig. Wij hebben de meest voorkomende ruiten op voorraad zodat wij uw ruit vaak al snel kunnen vervangen.

Hoe wordt mijn achterruit vervangen?

Het vervangen van de achterruit is specialistisch werk. Bij Automobielglas beschikken wij over jarenlange ervaring en het juiste gereedschap om volgens de laatste technieken uw kapotte achterruit te demonteren en de nieuwe achterruit te monteren.

Achterruit vervangen kosten, hoe is de prijs opgebouwd?

Bij Automobielglas doen we alleen aan vakkundig achterruit vervangen, geen rare fratsen of torenhoge prijzen. De kosten voor achterruit vervangen zijn samengesteld uit een deel montage en daarbovenop de inkoop van de achterruit. De prijs van een nieuwe achterruit is verder afhankelijk van het merk en type auto. Bel ons gerust voor verdere informatie rondom de kosten voor het vervangen van uw achterruit.

Achterruit vervangen zonder eigen risico.

Wanneer u bent verzekerd tegen ruitschade regelen wij voor u de rechtstreekse schade afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij. Een groot deel van de verzekeraars hebben afspraken gemaakt met Glasgarant. Ook wanneer u niet tegen ruitschade bent verzekerd is Automobielglas altijd de beste keuze. Wij leveren de beste kwaliteit en service tegen de laagste kosten.

Nieuwe achterruit of gebruikte achterruit?

Bij Automobielglas wordt voor het vervangen van de achterruit altijd gekozen voor een nieuwe achterruit van originele fabriekskwaliteit (Quality-Matching). In uitzonderlijke gevallen wordt er gekozen voor een gebruikte achterruit met het misverstand dat dit goedkoper en net zo veilig zou zijn. De kleinste beschadiging op een gebruikte achterruit kan er voor zorgen dat deze helemaal doorscheurt, zo heeft u een nieuwe achterruit met wederom schade en bent u niet verder geholpen. Bij Automobielglas kiezen we daarom voor veiligheid en kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Bent u op zoek naar een nieuwe achterruit? Automobielglas biedt goedkoop achterruit vervangen aan. Een nieuwe achterruit in uw auto professioneel gemonteerd tegen een scherpe prijs, met de beste kwaliteit.