Vooruit of Autoruit Repareren

Uw voorruit of autoruit laten repareren? Bij Automobielglas bent u aan het juiste adres. Wij zetten ons graag voor u in, met onze ruim 20 jaar aan ervaring kunnen wij u verder helpen bij het beoordelen en repareren van uw autoruitschade.

Ons uitgangspunt is altijd eerst de voorruit of autoruit te repareren in plaats van direct te kiezen voor een nieuwe ruit. Dit is beter voor het milieu en zo besparen we u tijd en kosten. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de ruit. Bijvoorbeeld als de schade te groot is voor een autoruit reparatie of zich hinderlijk in het gezichtsveld bevindt.

Kosten voorruit of autoruit reparatie

Bij Automobielglas kunt u terecht voor elke voorruit of autoruit reparatie. Wij repareren of vervangen elke ruit, ongeacht type, het merk of model. Bij Automobielglas wordt voor het voorruit of autoruit repareren gebruik gemaakt van de modernste technieken.

Uw voorruit of autoruit reparatie verhelpen wij snel en vakkundig in Barendrecht. Bij de meeste voorruit of autoruit reparaties kunnen wij u spoedig weer op weg helpen.

Noodvoorzieningen bij autoruitschade

Een noodvoorziening is een tijdelijk kunststof ruit welke precies op maat gesneden is en door ons op de juiste manier wordt geplaatst.

Deze tijdelijke oplossing voor autoruitschade is soms nodig als er niet direct een nieuwe ruit kan worden geplaatst. De volgende punten mbt een noodvoorziening zijn handig om in gedachte te houden.

  • Om druk op de noodruit te voorkomen dient u tijdens het autorijden de ramen gesloten te houden.
  • U kunt met een noodruit niet door de wasstraat.
  • Maak de noodruit liever niet schoon met een agressief schoonmaakmiddel.