Autoruitschade Herstelbedijf met lage Kosten Automobielglas

Autoruitschade herstelbedrijf Automobielglas

Heeft u autoruitschade? Dat kan erg vervelend zijn. Gelukkig bent u bij Automobielglas aan het juiste adres. Met onze ruim 25 jaar aan ervaring kunnen wij u verder helpen bij het beoordelen en verhelpen van autoruitschade.

Ons uitgangspunt is altijd eerst u autoruitschade te repareren in plaats van direct over te gaan tot vervanging. Dit is beter voor het milieu en zo besparen we u tijd en kosten. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de ruit. Bijvoorbeeld als de schade te groot is om te repareren of zich hinderlijk in het gezichtsveld bevindt.

Elk type autoruitschade zijn eigen passende oplossing

Bij Automobielglas kunt u terecht met elk type autoruitschade. Wij repareren of vervangen elke ruit, ongeacht het merk en model. Bij Automobielglas wordt voor het verhelpen van autoruitschade altijd gekozen voor nieuwe ruiten van originele fabriekskwaliteit (Quality-Matching).

Door onze FOCWA certificering en onze Glasgarant A-Status kunnen wij een zeer hoge kwaliteit garanderen tegen een hele scherpe prijs. Via de Glasgarant-regeling kunnen wij u een aantal zeer mooie voordelen bieden bij het herstellen van autoruitschade. Bijvoorbeeld een directe financiële afwikkeling naar de verzekeraar met inkoopvoordelen en een overzichtelijke nota. 

Automobielglas is een ADAS Kalibratie Specialist, hierdoor kunnen wij u helpen bij het kalibreren van u rijhulpsystemen na bijvoorbeeld het voorruit vervangen.

Uw autoruitschade verhelpen wij snel en vakkundig in Barendrecht of op een door u zelf gekozen locatie. Wij hebben de meest voorkomende ruiten op voorraad zodat wij uw ruit vaak al snel kunnen vervangen.

Noodvoorzieningen bij autoruitschade

Een noodvoorziening is een tijdelijke kunststof ruit welke precies op maat gesneden is en door ons op de juiste manier wordt geplaatst.

Deze tijdelijke oplossing voor autoruitschade is soms nodig als er niet direct een nieuwe ruit kan worden geplaatst. De volgende punten mbt een noodvoorziening zijn handig om in gedachte te houden.

  • Om druk op de noodruit te voorkomen dient u tijdens het autorijden de ramen gesloten te houden.
  • U kunt met een noodruit niet door de wasstraat.
  • Maak de noodruit liever niet schoon met een agressief schoonmaakmiddel.

Hoe ontstaat autoruitschade?

Ruitschade ontstaat vaak door plotselinge temperatuurverschillen (van warm naar koud, of andersom natuurlijk). Daarom scheurt een sterretje vaak uit tot een barst juist wanneer u op vakantie gaat. Dus gaat u naar de camping in Frankrijk in de zomer? Of juist op wintersport naar Oostenrijk? Controleer uw ruiten dan goed. Maar ook opspattende stukjes asfalt of een steentje kunnen steenslag veroorzaken. Dat is vaak even schrikken! Bovendien kan stormachtig weer ook autoruitschade veroorzaken door rondvliegende takken bijvoorbeeld.